Hashtag: app para detectar cáncer de piel

FotoSkin,un app gratuita para detectar cáncer de piel

FotoSkin,еден бесплатен стан за откривање на рак на кожата

FotoSkin е апликација која ви помага рано откривање на лезии на кожата поврзани со рак на кожата. На шпански потекло и идејата за две дерматолозите, Педро и Серхио Хаен Вано соработка со Crema и Wakeapphealth, FotoSkin es capaz de distinguir las lesiones

Top